Akční modely Škoda Fabia a Škoda Roomster jsou již na trhu

28.09.2008 22:48

Akční modely Škoda Fabia a Škoda Roomster jsou již na trhu

Škoda Auto uvedla na trh akční modely Fabia Beat a Roomster Fresh. Oba modely nabízejí řadu nových prvků výbavy za mimořádně výhodné ceny.

Fabia Beat je nabízena již od 274 900 Kč. Pro Fabii Beat v obou verzích karoserie je připraven modrý vnější lak Pacific, ve verzi hatchback je navíc možné zvolit kombinaci s bílou střechou - nyní za velmi výhodnou cenu.

Výbava vozu Fabia Beat zahrnuje například kvalitní autorádio Beat, iPod shuffle v originálním designu Fabia, MaxiDot displej, na kterém se zobrazují informace z rádia, palubního počitače, telefonu nebo navigace, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a 15" kola z lehké slitiny Antares.   

Cena základního modelu Roomster Fresh je 364 900 Kč. Ve výbavě nechybí oranžový metalický lak Tangerine, špičkové rádio Dance s CD a MP3 přehrávačem, klimatizace Climatic, vyšší tónování oken v zadní části vozu (SunSet), střešní nosič, přední mlhové světlomety nebo masivní 15" kola z lehké slitiny Avior. Oba akční modely mají společný nový interiér Magic a vybírat lze z úplné škály motorizací Fabia a Roomster.

Zdroj: ŠKODA AUTO a.s.